Diner kaart
Drie gangen keuze menu € 35.95
Vier gangen vastgesteld menu €42,95
Op zowel vrijdag- als zaterdagavond serveren wij diner. Dat kan vanaf 18.00, het is slim om vooraf even te reserveren.
Voorgerecht
-
BRIE
balsamico, brioche, gekonfijte rode ui, pecannoten en honing sinaasappel dressing
-
GEROOKTE ZALM TARTAAR
met nori krokantjes, zeevenkel, espuma van wasabi en mayonaise van sesam
-
CARPACCIO
Van rund met Parmezaan, gemarineerde tomaat en truffelmayonaise
-
DUNGESNEDEN EENDENBORSTFILET
Dungesneden eendenborstfilet met salade van walnoot en knolselderij, dressing van veenbessen
-
DAGSOEP
Keuze van de chef
Hoofdgerecht
-
RUNDERHAAS
met ratatouille, shiitake, risotto, Parmezaan en jus van beukzwammetjes
-
CURRY VAN POMPOEN
gebakken kerrierijst, zoetzure winterpeen en rotivel
-
HEILBOTFILET
met noedels, sesam, honing, gewokte paksoi en schuim van
-
KALFSOESTER
met gekarameliseerde witlof en quiche van aardappel en groentjes
-
GAMBA'S
met ravioli gevuld met ricotta en spinazie, soepje van schaaldieren en olie van zeesla
-
FRIETJES € 3,95
Portie voor twee personen
Dessert
-
PANNA COTTA VAN BAILEYS
met mousse van vanille en crumble van witte chocolade
-
STOOFPEER
met crème van amandelspijs, granité van glühwein en amarena-kersen roomijs
-
CHOCOLADE TIRAMISU
Chocolade met mousse van tiramisu, mascarpone, witte chocolade en meringue schuim
-
PARFAIT VAN COINTREAU
crumble van kaneel, warme appel en vanilleroom
-
KAAS € 4,95
Wij maken één rekening per tafel, apart afrekenen valt helaas niet onder de mogelijkheden.