Diner kaart
Drie gangen keuze menu € 29.95
Op zowel vrijdag- als zaterdagavond serveren wij diner. Dat kan vanaf 18.00, het is slim om vooraf even te reserveren.
Voorgerecht
-
GEROOKTE ZALM
Gemarineerde gerookte zalm met sushirijst, komkommerlinten, aubergine en saffraanmayonaise
-
TOMAAT
Verschillende soorten tomaat met crème van mozzarella, crouton en chutney van zongedroogde tomaat
-
CARPACCIO
Van rund met Parmezaan, gemarineerde tomaat en truffelmayonaise
-
GEPEKELD SPEENVARKEN
Dungesneden, gepekeld speenvarkenfilet met crème van hummus, gemarineerde feta, brioche en yoghurtdressing
-
DAGSOEP
Keuze van de chef
Hoofdgerecht
-
RUNDERHAAS
Kruidenrisotto, Parmezaan en jus van cherrytomaatjes
-
HEILBOTFILET
Met parelcouscous, gestoofde courgette en jus van rivierkreeft
-
HOENDERFILET
Met gebakken rijst, curry van haricot verts en spitskool, jus van kerrie masala
-
BLADERDEEG
Met gepofte aubergine, gemarineerde groenten en pestobotersaus
-
VICTORIABAARSFILET
Met groene groentjes, gestoofde Roseval aardappel en kruidenroom
-
FRIETJES € 3,95
Portie voor twee personen
Dessert
-
PARFAIT VAN PASSIEVRUCHT
Met mousse van mango en rode peper
-
AARDBEI
Romanoff met mascarponecrème en crumble van witte chocolade
-
CHOCOLADE
Met Chocoladecake, chocolademousse, karamel fudge en vanille ijs
-
FRAMBOOS&LIMOEN
Soepje van framboos met citroensorbet, espuma van limoncello en gesuikerde wraps
-
KAAS € 4,95
Wij maken één rekening per tafel, apart afrekenen valt helaas niet onder de mogelijkheden.