Diner kaart
Drie gangen keuze menu € 29.95
Op zowel vrijdag- als zaterdagavond serveren wij diner. Dat kan vanaf 18.00, het is slim om vooraf even te reserveren.
Voorgerecht
-
RODE BIET & GEIT
Dungesneden rode biet met salade van groene appel, gekarameliseerde geitenkaas, walnoten en dressing van honing
-
RODE MULFILET
Gewelde mulfilet met in tempura gefrituurde courgette en salade van bleekselderij
-
CARPACCIO
Van rund met Parmezaan, gemarineerde tomaat en truffelmayonaise
-
EENDENHAM
Eendenham met brioche, knolselderij, salade van venkel, hazelnoten en frambozenvinaigrette
-
DAGSOEP
Keuze van de chef
Hoofdgerecht
-
RUNDERHAAS
met aardappels uit de oven, gebakken bospeen en jus van knoflook en rozemarijn
-
ZEEBAARS
met lintpasta, knoflook, gegrilde courgette en schuim van dragon
-
RISOTTO
met truffel en paddenstoelen, gepofte cherrytomaatjes, Parmezaan en krokantjes van shiitake
-
LENGFILET
met gestoofde pastinaak en winterpeen, zalf van aardappel en citrus botersaus
-
EENDENBORST
met mousseline van aardappel, pompoen, gefrituurde knolselderij en jus van port en sinaasappel
-
FRIETJES € 3,95
Portie voor twee personen
Dessert
Wij maken één rekening per tafel, apart afrekenen valt helaas niet onder de mogelijkheden.