Diner kaart
Drie gangen keuze menu € 35.95
Vier gangen vastgesteld menu €42,95
Op zowel vrijdag- als zaterdagavond serveren wij diner. Dat kan vanaf 18.00, het is slim om vooraf even te reserveren.
Om de veiligheid en kwaliteit van onze rechten te waarborgen, verzoeken wij onze gasten vriendelijk om allergieën of dieetwensen tijdig door te geven bij het reserveren. Indien allergieën niet van te voren worden aangegeven, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht voor het aanpassen van het menu.
Voorgerecht
-
EEND
Eendenham met crème van eendenpate, gebakken appel en stroop van Pedro Ximenez
-
VICTORIABAARS
Salade van gekonfijte victoriabaarsfilet, Hollandaise, Noorse garnalen en zeegroenten
-
CARPACCIO
Van rund met Parmezaan, gemarineerde tomaat en truffelmayonaise
-
BIET
Ceviche van biet, salade van couscous met biet, beukzwammetjes, noten en frambozen parels
-
DAGSOEP
Keuze van de chef
Hoofdgerecht
-
RUNDERHAAS
Runderhaas met pastinaak en pompoen, kweepeercompote en jus van cantharel en zwarte peper
-
SCHOLFILET
Scholfilet met kruidenpasta, haricot verts, gestoofde prei, Noorse garnaaltjes en citroen botersaus
-
ZALMFILET
Zalmfilet met orzo, broccoli gegaard in currysaus, vadouvan en krokant rijstvel
-
EENDENBORTSFILET
Eendenborstfilet met mousseline van aardappel, spekkaantjes, gestoofde rodekool, appelcompote en jus van sinaasappel en rode port
-
RISOTTO
Gegrilde king oyster met paddenstoelenrisotto, espuma van pompoen en gorgonzola, salieolie en krokantjes van schorseneren
-
FRIETJES € 4,95
Portie voor twee personen
Dessert
-
PEER
Blanke stoofpeer met crème van vanille, karamel en perensorbet
-
WITTE CHOCOLADE&BANAAN
Mousse van witte chocolade met gel van banaan en krokante chocolade cornflakes
-
KOKOS
Crème van kokos, compote van ananas en mango en schuim van eiwit
-
KERSEN
Cremeux van kersen, vanille roomijs, amarena kersen, krokante noten en koek crumble
-
KAAS € 4,95
Wij maken één rekening per tafel, apart afrekenen valt helaas niet onder de mogelijkheden.