Diner kaart
Drie gangen keuze menu € 35.95
Vier gangen vastgesteld menu €42,95
Op zowel vrijdag- als zaterdagavond serveren wij diner. Dat kan vanaf 18.00, het is slim om vooraf even te reserveren.
Om de veiligheid en kwaliteit van onze rechten te waarborgen, verzoeken wij onze gasten vriendelijk om allergieën of dieetwensen tijdig door te geven bij het reserveren. Indien allergieën niet van te voren worden aangegeven, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht voor het aanpassen van het menu.
Voorgerecht
-
PASTRAMI
Runderpastrami, rozemarijnbrood, crème van feta, gepofte aubergine, gegrilde groente en chili olie
-
GAMBA&MELOEN
Gemarineerde gamba, meloen, salade van avocado, gel van limoen en pani puri
-
CARPACCIO
Van rund met Parmezaan, gemarineerde tomaat en truffelmayonaise
-
BURRATA
Tomatenrisotto met mini burrata, krokantje van Parmezaan en balsamico schuim
-
DAGSOEP
Keuze van de chef
Hoofdgerecht
-
RUNDERHAAS
Runderhaas met mousseline van aardappel, sugar snaps, radijs, snijboontjes en truffeljus
-
KALFSOESTER
Kalfsoester met patatas bravas, geroosterde groenten, knoflookmayonaise en jus van tomaat
-
HARDERFILET
Harderfilet met schaaldierenrisotto, kruiden, spinazie, lamsoren en jus van dragon
-
ZEEWOLF
Zeewolf met gebakken rijst, bloemkooltempura, curry van spinazie en bospeen
-
QUICHE
Quiche van groenten, gegrilde courgette en paprika, pesto van spinazie en een roombriesausje
-
FRIETJES € 4,95
Portie voor twee personen
Dessert
-
FRAMBOOS&LIMOEN
Soepje van framboos, sorbet van framboos, hangop van limoen en tuile
-
CHOCOLADE
Chocoladeroombotertruffel met boterkoek en parfait van bitterkoekjes
-
MANGO&CHEESECAKE
Panna cotta van mango, espuma van mango en cheesecake, witte chocolade crumble en cheesecake roomijs
-
WITTE CHOCOLADE&PISTACHE
Cremeux van witte chocolade en pistache, sorbet van champagne, crumble van vanille en rood fruit
-
KAAS € 4,95
Wij maken één rekening per tafel, apart afrekenen valt helaas niet onder de mogelijkheden.